ARBO & Veiligheid

088 - 1663000

Over IVM

De schakel tussen kennen en kunnen

Bij IVM hebben we een ‘hart voor veiligheid.’ Al meer dan 25 jaar bieden wij kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om een veilige werkomgeving. Als specialist in arbeidsveiligheid en brandveiligheid, bedrijfshulpverlening en crisismanagement bieden we u een altijd passend aanbod.

Onze uitgangspunten

Investeren in kennis zien wij als de basis voor veiligheid. We wilen vooroplopen door onze kennis continu te verrijken, te vernieuwen en te delen. Lees hier meer over onze uitgangspunten voor trainingen in arbeidsveiligheid.

De praktijk centraal!

Ons uitgangspunt is de praktijk van de klant. Elke IVM training sluit daarom aan op de taken en werkprocessen in het bedrijf. 

Deelnemers zien onze trainingsvisie in elke cursus terugkomen. In de voorbeelden die trainers geven bijvoorbeeld. Of in het gebruik van realistische scenario’s en settings. Maar ook in onze werkvormen sluiten we zo veel mogelijk aan bij de beroepspraktijk. Waardoor elke deelnemer zijn taken straks goed kan uitvoeren.

Vakbekwaamheid

Deskundig, gedisciplineerd en met passie voor veiligheid het vak verstaan. Ruime ervaring in de praktijk en met de discipline om steeds weer de beoogde kwaliteit te leveren. Onze erkenningen vertellen dat wij dit waarmaken.

ISO-9001 certficering
VCA* 2008/5.1 certificering
NRR erkenning
CEDEO erkend (maatwerk & open)
Erkend opleidingsinstituut NOGEPA
Erkend opleidingsinstituut SSVV
Lid NRTO/NRTO keurmerk
Lid MVO bedrijvengids
Lid NEN normcommissie
Lid CASOS